UPIS

Niška poslovna škola strukovnih studija upisuje studente u školsku 2019/20. godinu na osnovne strukovne studije u trajanju od tri godina na studijskim programima: Bankarsko i berzansko poslovanje, Komercijalno poslovanje, Računovodstvo i revizija, Turizam i ugostiteljstvo i specijalističkim strukovnim studijama u trajanju od jedne godine na studijskim programima: Menadžment turizma i ugostiteljstva i Trgovina i marketing.

Struktura studijskih programa prilagođena je savremenim potrebama tržišta i primenjuje se savremen koncept nastave, podjednako se stavlja akcenat na teorijsko znanje i praktičnu obuku. Nakon završetka studija studenti postaju oformljeni stručnjaci spremni za rad u raznim tipovima kompanija i organizacija.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o detaljima upisa i programima na Niškoj poslovnoj školi izaberite Osnovne ili Specijalističke studije i pronađite detalje o programu koji Vas zanima! Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati putem mejla: niskaposlovnaskola@gmail.com ili broja telefona: +381 18 529 990.