REČ DIREKTORA

Dragi budući studenti,

Dobrodošli na Nišku poslovnu školu strukovnih studija u Nišu!

U Školskoj 2019/2020 godini studiraćete na ovoj Visokoj školi, koja angažuje profesore i predavače, koji su doktorirali, magistrirali i specijalizirali u različitim oblastima ekonomije i menadžmenta.

Studiraćete studijske programe koji su usaglašeni sa savremenim evropskim i svetskim tendencijama i za koje se nadamo da će biti zanimljivi i produktivni, i koje ćemo i dalje usaglašavati i menjati u skladu sa potrebama privrede i institucija. Po planovima i programima upoznaćete se susreti sa raznovrsnim naučnim disciplinama. To će postaviti osnov vašegznanja i sposobnosti, što će vam pružiti šansu da iskoristite sve mogućnosti koje su vezane za uspeh na polju ekonomije.

Sami programi zahtevaju ozbiljan rad. Znamo da ste većina u random odnosu, da možda neki od vas rade u večernjim satima, ili tokom vikenda, kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju. U takvim okolnostima je naročito značajno da pažljivo planirate svoje vreme i da se trudite da održite akademske prioritete. Kakva god da je vaša situacija, zaposleni na ovoj školi se posvećuju vašem uspehu, ali podržaćemo vas na najbolji mogući način, ako ulažete adekvatan napor pri učenju.

Ako imate bilo kakvih problema tokom studija ne oklevajte da nam se obratite. Takođe, ako ste zainteresovani da dalje nastavite sa usavršavanjem, imaćete mogućnost da u našoj školi završite specijalističke studije, ili da na odgovarajućim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu nastavite studiranje.

Želimo vam uspešnu i prijatnu školsku godinu sa nama, i efikasno studiranje.
Iskreno vaš,

Direktor Niške poslovne škole strukovnih studija dr Bratislav B. Prokopović, profesor